torstai 16. helmikuuta 2012

Päivä Helsingissä

Viime lauantaina suunnattiin äidin kanssa Helsinkiin, kun Turku alkoi kyllästyttää. Ah, miten mä rakastankaan Helsinkiä! Viihdyn toki Turussakin, mutta jotenkin Helsingissä on ihan erilainen fiilis. En tiedä katsonko sitten turkulaisia kriittisemmin, mutta Helsingissä tulee vastaan reippaasti enemmän tyylikkäästi pukeutuneita ihmisiä.

Päivän ohjelmassa oli perinteisesti shoppailua - omat ostokset painottuivat kyllä säälittävästi sinne Hennesille. Nälkäkin pääsi yllättämään, mutta onneksi Raffaellosta löytyi tällä(kin) kertaa pelastus. Omalle lautaselleni valitsin tutun ja turvallisen Pollo al Pepen eli kanan rintafileetä, ratatouillea, lohkoperunoita sekä pippurikastiketta. Nam, toimii kyllä joka kerta!


Illaksi paluu Turkuun ja V-S Kokoomusnuorten saunailtaan, jonka jälkeen matka jatkui B4R:n ja Brysselin kautta nukkumaan. Ihan huippu ilta!

Seuraavaksi niitä Helsingin ostoksia:

Tätä ihanuutta olin katsellut jo Mangon nettisivuilla, joten olihan se pakko kiikuttaa kassan kautta kotiin. Ihan täydellinen!


Hennesiltä löytyikin sit muutama muu jakku.... Jakku addikti täällä hei!


Hennesiltä tarttui matkaan myös pari kivaa perushametta, super söpöt hapsukorviket sekä hiussolki.

Viimeisenä muttei vähäisimpänä esittelyyn pääsee Stockalta ostettu Longchamp Roseau. Kooltaan tämä ihanuus on se "pienempi" lyhytsankaisena mallina. Multa on puuttunut arkikäyttöön soveltuva musta laukku, jossa ei olisi mitään hallitsevia yksityiskohtia. Roseau paikkaa tämän aukon loistavasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti