keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Heippa hei

Pikaiset terkut Toronton lentokentältä! Kaikki meni melko ok koirien kanssa, tai no tärkeintä, että kaikki on lennolla mukana. Nyt mussutan Haribon nallekarkkeja ja odotan, että pääsen koneeseen nukkumaan. Olo on melko kuollut, oon vaan jotenkin stressannut ihan hirveesti, että koirien lennot on ok, boksit on ok yms. Nyt seuraavaksi sit stressataan Amsterdamin kentällä, että koirat siirtyy Helsingin koneeseen. Voitte vaan uskoa, että piinaan henkilökuntaa ja en nouse siihen koneeseen ennen kuin mulla on tieto, että koirat on koneessa.

Tosiaan kaikki meni koirien kanssa loistavasti ennen kuin oli aika maksaa. Voitteko ymmärtää, että näin isolla kansainvälisellä kentällä ei ollut käytössä sirunlukijaa, vaan sellanen tietokoneen näppiksen yhteydessä oleva, josta kortti vedetään (ah, niin tarkat termit). Well, no eipä toimi lähes mitkään uudet kortit sen kanssa. Paniikki meinasi tulla, kun mut neuvottiin pankkiautomaatille, joka ei sit toiminut. Juoksentelinkin sit ympäri kenttää korkkareissa etsimässä toimivaa automaattia. Onneksi sellanen löytyi ja sain maksettua ne koirat matkaan mukaan.

Ja koska kaikkia varmasti kiinnostaa, niin selviytysin hyvästeistä itkemättä. Tiukkaa teki ja sain tosiaan taistella niitä kyyneliä vastaan... Tiedän kumminkin, ettei nää hyvästit ole lopulliset ja viimeistään 2014 pääsen rutistamaan poikia. <3

Nyt Kanada kiittää ja kuittaa. Seuraavaksi postaukset toivottavasti tosiaan rakkaasta Suomesta. Hauskaa keskiviikkoa Suomeen, kohta mä oon kotona!

1 kommentti: