torstai 18. heinäkuuta 2013

Täällä taas

Oon edelleen hengissä, vaikka blogi onkin pysynyt hiljaisena. Mulla on nykyisin tosi harvoin kamera mukana laukun pohjalla ja kuvattomat postaukset on melko tylsää luettavaa. Kesä on myöskin ollut pääosin niin kuuma, etten oo jaksanut panostaa pahemmin pukeutumiseen tai meikkaamiseen, kun vaatteet liimaantuu ihoon kiinni ja meikit on jo hetkessä pitkin poskia... joten parempi kaikkien kannalta, ettei tämä ah niin hurmaava look ole tallentunut kameran muistikortille. Vietän Facebookitonta heinäkuuta, joten ajattelin nyt höpötellä tänne pitkästä aikaa mun kuulumisia, kun en "pääse" purkautumaan naamakirjassa.

Kirjoittelin jo vuosi sitten Kanadassa ollessani, että haluaisin vähentää pinkin määrää asunnossani, mutten kuitenkaan tässä vuoden aikana ollut saanut sitä aikaiseksi. Nyt olen ottanut itseäni niskasta kiinni ja värimuutoksen alle ovat päässeet kylpyhuone, eteinen sekä makuuhuone! Toistaiseksi näistä ainoa valmis on pikkuinen kylpyhuone/wc. Mun teiniasunnosta on tullut jotenkin paljon aikuismaisempi, kun joka paikasta ei pursua pinkkiä. Outoa.


Kylppärin sai melko pienellä vaivalla sekä rahalla sisustettua uudelleen, kun vaihtoa vaativat ainoastaan suihkuverho, matto sekä pyyhkeet. Mun kylppäri/wc on niin pikkuinen koppi, etteipä sinne mitään ylimääräistä sisustushärpäkettä mahdu. Ennen kuvia en oo valitettavasti juurikaan älynnyt ottaa, mutta kun kuvittelee aina kaiken paikalle pinkkiä on kuva melko realistinen. Ensi kerralla luvassa kuvia eteisestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti