maanantai 5. maaliskuuta 2012

Blanko

Oltiin pitkästä aikaa varattu lauantaiksi äidin kanssa pöytä yhteen lemppari ravintoloistani Turussa - Blankoon. 12-vuotias Blanko on noussut suosikikseni taivaallisen ruuan, rennon ilmapiirin, viihtyisän paikan ja mukavan henkilökunnan vuoksi. Viikonloppuna kannattaa ainakin varata pöytä etukäteen, sillä paikka on lähes aina tupaten täynnä.

Tällä kertaa mahaani päätyivät seuraavat annokset:

Friteerattuja tiikerirapuja (chili-sitruunadippiä, salaattia)

Provencen broileria (pinaatti-perunapaistosta, paahdettuja tomaatteja, sitruuna mascarponea)

Suklaakakku (Tintån leipurin suklaakakkua, calvadoskermaa)
Taivaallista!

Ilta jatkui kavereiden kanssa vaihtareiden viiksibileisiin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti