tiistai 20. maaliskuuta 2012

Kiirusta pitää

Viime viikot on mennyt hurjassa kiireessä, joten aikaa blogille ei ole vaan löytynyt. Yritän nyt kumminkin ryhdistäytyä ja kaivaa sen ajan jostakin. Jos suinkin ehdin niin ajastan muutaman postauksen loppuviikolle.

Viime viikonlopun vietin Latviassa, sitä edellisen Liettuassa ja huomenna olisi suuntana Portugali. Lupaan ensi viikolla kirjoitella näistä reissuista lisää. Myös lennot Kanadaan on ostettua ja lähtö olisi jo 5.4! Hui, enää pari viikkoa lähtöön! Oon samalla tosi innostunut, mutta samalla olo on melko haikea - puoli vuotta on toisaalta hurjan lyhyt aika, mutta siinä ajassa ehtii tapahtua kumminkin paljon. Olen viime aikoina tavannut mielettömän ihania ihmisiä, joten harmittaa "jättää" heidät tänne vasta kun ollaan alettu tustustua. No, eiköhän ne ihmiset ole täällä myös syksyllä.

Hieman myös pelottaa, että mitä teen syksyllä Suomeen palattuani? Töitä olisi pakko saada, mutta mitä? Toivottavasti ulkomailla vietetty aika selvittää ajatuksiani ja palaan lokakuussa Suomeen astetta viisaampana - tai sitten en. Sitä ennen aion kuitenkin nauttia täysillä ajastani Kanadassa enkä murehtia tulevaa, sen ehtii tehdä myöhemminkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti