lauantai 4. elokuuta 2012

Boring Friday

Huoh, taas täällä ollaan yksinään, tosin tällä kertaa ainoastaan sunnuntai aamuun saakka. Päivä on mennyt pitkälti kenneltöiden ohella naamakirjassa roikkuen, aurinkoa ottaen, olympialaisia tuijottaen ja nyt katson jotain Gossip Girlin vanhaa jaksoa nuudelikeittoa samalla syöden. I know, my life is so boring!

Mun rakkaat koiratyttöset on suunnannut viikonlopuksi Kuopioon, voih sinne mäkin haluisin. Ikävä teitä kaikki rakkaat muruseni! <3 Tosin kyllä mulle kelpaisi myös se Turun yöelämäkin. Täällä mua on ainoastaan viihdyttänyt herra (tai rouva) Pesukarhu, jonka bongasin ikkunasta. Ne on kyl oikeesti pirun söpöjä!

Huomaa, että takana on muutaman tunnin yöunet, kun ei ajatus kulje sitten yhtään. Joo, ei kannata mennä nukkumaan kun vasta kolmelta, jos herää kuudelta... Huomenna sit aamupalaa nauttimaan Sharonin ja Paulan kanssa, can't wait! Musta tulee muuten mökkihöperö ja kutsun herra Pesukarhun sisälle teelle...Kun tekstin taso on tätä luokkaa, niin parasta jättää ne oikeat asiat huomiseen ja ottaa koirat kainaloon ja mennä nukkumaan. Huomiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti