perjantai 25. toukokuuta 2012

Keep on moving

Seitsemän viikkoa Kanadassa tuli täyteen tänään ja kamalaa myöntää, mutta kiloja on tullut pari lisää. Miettisin, että mistä se johtuu, sillä syönhän Suomessakin karkkia (paljon enemmän kuin täällä) sekä kaikkea muutakin epäterveellistä. Täällä olen myös jättänyt sen lihottavan alkoholin pois. Tyhmään pieneen tajuntaani iski yhtäkkiä sana LIIKUNTA! Täällä ollessani en ole harrastanut minkäänlaista liikuntaan. Aamulla herätys on seitsemältä, eikä ole oikeen napannut herätä aikaisemmin tuonne hämärään hyttysten syötäväksi. Illalla puolestaan koirat menee nukkumaan ysiltä (tai sen jälkeen), jolloin on taas ihan pilkkopimeää sekä jälleen kerran niitä inhottavia hyttysiä. Täällä maalla ei myöskään ole katuvaloja, joten senkin vuoksi illalla leikkeily ei oikeen pimeässä innosta. Mulla ei myöskään ole mahdollisuutta käydä salilla, sillä sinne pitäisi kulkeutua autolla ja taas tulee se kysymys mistä löytäisi edes aikaa siihen?


En ole kuitenkaan tippakaan tyytyväinen peilikuvaani ja näissä hellelukemissa ei myöskään pysty verhoutumaan mihinkään villapaitoihin. Parin lisäkilon myötä olokaan ei tunnu hyvältä vaan raskaalta ja ahdistavalta. Mikään vaate ei tunnu eikä näytä hyvältä päällä. Muut ei varmaankaan huomaa muutosta, sillä mahtuvathan ne vaatteet edelleen päälleni, mutta itselläni on niissä henkinen ahdistus.


Tälle kropalle on kumminkin pakko tehdä nyt jotakin, joten aamuksi on herätys asetettu tuntia aiemmaksi, jotta voin raahata läskini tonne hiekkatielle ja lähteä lenkille. Hyttysmyrkkykin on kaivettu kaapista, jotta vältyn niiltä verenimijöiltä. Päivällä tein lihaskuntoa pihalla koirien ihmetellessä mun päätöntä pomppimista. Käsipainoina toimivat luovasti vesipullot. Kun löytyy riittävästi halua niin saa sen liikunnankin jotenkin järkättyä.


Eiköhän tämä elämä tästä taas iloksi muutu kun kroppa alkaa (toivottavasti) näyttää toiselta. Nyt on myös donitsit, karkit, keksit, jätskit sekä leipä pistetty tauolle. Viikonlopun ruokiin kuuluukin salaattia, marjoja sekä lihaa.kuvat weheartit.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti