maanantai 7. toukokuuta 2012

Out of water

Viikonloppu on mennyt varsin jännittävissä tunnelmissa, sillä lauantaista alkaen oon ollut ilman vettä! Heräsin lauantai aamulla melko aikaisin (kuudelta) ja huomasinpas, että vessan hanasta ei tule pisaraakaan vettä. Kiersin sitten alakerran muutkin hanat huomatakseni, että vika ei ole vain yhdessä paikassa. Juoksin myös pihan poikki kenneliin tarkistamaan tilanteen (ei vettä). Sen jälkeen panikointi puhelu Guylle (molemmat pojat tietenkin poissa koko viikonlopun), jonka kanssa yritettiin ratkaista tilanne. Tietenkin korjausfirmasta ei vastata ennen yhdeksää ja aikaisintaan joku voi tulla maanantaina - kovin hienoa.

Työpäivät on ollut hieman erilaisia kun kennelin lattiat on pesty pullovedellä sekä naapurista saadulla vedellä (ihania ihmisiä!), koiria ei ole voinut pestä eikä myöskään sitä pyykkiä. Normaalisti pesen ruokakupit aina käytön jälkeen, mutta nyt on useammat ateriat mennyt samoista kupeista. Kennelin edustan laatoitustakaan en ole päässyt pesemään.... Lisäksi on tietty ihan jokapäiväisiä juttuja. On vallan mukavaa, kun koko päivän puuhaa koirien kanssa + on kennelissä, ettei illalla pääse suihkuun. Toivottavasti nyt saataisiin se korjaaja heti aamusta.

Jos pitää hakea hyviä puolia tästä vesikatkosta niin se on ehdottomasti laiskottelu. Voin hyvällä omallatunnolla ottaa hieman rennommin, kun yksinkertaisesti en voi tehdä niitä normaaleja juttuja. Oonkin katsonut useampia leffoja, sarjoja sekä lätkää (nyttenkin Philadelphia - New Jersey pyörii telkkarista).

Kohta laittamaan koirat nukkumaan ja sit odottelemaan, et ne kaks sankaria tulee kotiin. Vakoilutyön tuloksena bongasin, et niiden lento olisi vasta klo 23 kentällä, joten herään sit yöllä niiden mekkalointiin. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti