perjantai 4. toukokuuta 2012

Kuukausi täynnä

Wau, kuukausi tuli tänään täyteen mun Kanadassa oloa. Miten aika menee näin nopeasti, vastahan mä eilen tulin? Mutta niinhän se on, että aina kun on hauskaa ja viihtyy, niin aika menee liian nopeasti. Vielä kumminkin on viisi kuukautta jäljellä ja ainahan tänne pääsee takaisin! Englannin puhuminen sujuu koko ajan luontevammin ja olenkin alkanut ajatella jo englanniksi. Useimmiten tulee omille koirillekin vahingossa puhuttu englantia, kun ei muista vaihtaa kieltä.... no, tuleepahan koiristani kaksikielisiä ;)

Päivitykset laahaa taas pahasti jäljessä. Paljon olisi kerrottavaa, mutta illat menee poikien kanssa telkkaria katsoen, jonka jälkeen olen niin poikki, että on pakko mennä nukkumaan. Yritän kumminkin ryhdistäytyä ja kirjoitella menneistä jutuista, vaikka sitten vähän myöhässä.

Mitäköhän oon tänään tehnyt? Hmm.... käytiin Guyn kanssa eläinlääkärissä kera kahdeksan koiran! Munkin tytöt sai rokotuksensa, vaikkakin mulla oli hieman vaikeuksia selittää mitä haluan, sillä näillä on hiukan erilainen rokotusohjelma. Onnistuin melko hyvin sekavissa selityksissäni, mutta rokotusten voimassaoloajoiksi merkittiin vaan vuosi, kun niin oli edellisissäkin rokotuksissa (ekat rokotukset, niin voimassa vaan vuoden). No, eipä se mitään sen verran usein tulee rampattua baltian näyttelyssä, että pakko ne on uusia kumminkin vuoden välein. Eläinlääkäriaseman henkilökunta oli kumminkin tosi ystävällistä ja leijonalapset sai valloitettua nämä(kin) ihmiset täysin. On noi mun tytöt sitten ihan parhaita <3

Iltapäivällä käytiin eläinkaupassa raahaamassa useampi säkillinen koiranruokaa kotiin, jonka jälkeen käytiin ruokakaupassa. Pojat on taas viikonlopun poissa, tällä kertaa tuomaroimassa viikonlopun Quebecissä (?), joten hamstrasin itselleni kasan ruokaa.

Ja sitten pakollisen päivän sää: lämpötila kipusi tänään päälle + 25 asteen, huippua! No, lämmin sää kostautui ja saatiin illaksi sitten kunnon ukkosmyrsky.

Viikonlopun karkit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti