sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Last Saturday

Hieman myöhässä viime viikon tapahtumia, mutta viime viikko oli kokonaisuudessaan niin huippu, että haluan kirjoittaa siitä (itselleni muistoksi ja niille reppanoille, jotka lukee tätä). Kerroin aikasemmin, että tänne tuli hollantilainen / alankomaalainen (kumpi on oikein?) tyttö nimeltä Eline. Tultiin ihan mahtavasti toimeen keskenämme ja tuntui kun oltaisiin tunnettu aina! Ei tarvittu edes sanoja, sillä tiedettiin täsmälleen mitä toinen tarkoittaa ja ajattelee sekä täydennettiin toistemme lauseita. Oi, miksi me asutaan eri maissa?! Onneksi on sentään Skype ja Facebook olemassa. Ehdittiin viettää vaan viikko yhdessä, mutta Elinen lähtiessä kotiin molemmat meistä itki erittäin epäviehättävästi lentokentällä. Onneksi tiedetään, että nähdään uudestaan ja reissuja on jo suunnitteilla. ;)

Viime viikon lauantaina löhöiltiin aurinkoa ottaen pihalla, minä kalpeana (valkoisena) suomalaisena fiksusti bikineissä ilman aurinkorasvaa. Sitä ei löytynyt koko talosta ja pakkohan lähemmäs kolmenkymmenen asteen lukemat oli hyödyntää! No, voittepa vaan arvata miltä se mun selkä näytti illalla.... kirkkaanpunaiselta. Nyt se on muuttunut jo rusketukseksi, mitäs nyt siitä hieman lähtee nahka.


Illalla päätettiin olla erittäin hurjia ja käyttää Markin erittäin mielenkiintoiselta näyttävää kaasugrilliä, joka on varmaan joku muinaisjäänne tai tilattu jostakin Etelä-Afrikasta (Sharonin mukaan kellää muulla ei oo sellasta grilliä). Jotenkin ihmeessä saatiin se kumminkin toimimaan ja lihat paistettua.

Ja ennen kun tulee väärinkäsityksiä niin jälkkärissä oksennusta muistuttava mössö on grillissä pehmennyttä banaania ja sulanutta suklaata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti