sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Going beige?

Nyt se on sitten tapahtunut. Se, mitä te kaikki ootte pelännyt. Ehkä jopa odottanut. Nimittäin....


mä oon alkanut jossain määrin kyllästyä pinkkiin! Kyllä luitte aivan oikein. Ei hätää, sillä edelleen huomaan katselevani kaikkea pinkkiä, niin vaatteissa kun niissä koiran harjoissakin, mutta asuntoni uudelleen sisustus olisi haaveissa.

Kovin helppo (=halpa) homma ei ole, kun siellä on lähes kaikki pinkkiä. Onneksi sentään joku järjenhiven on ollut päässä, kun huonekalut on sentään valkoisia. Ajattelin aloittaa helpoimmasta eli keittiöstä, jonne en ole ikinä saanut edes verhoa paikalleen. Mutta arvatkaapa vaan onko kaikki mahdollinen pikku sälä sielläkin tätä ihQua teiniväriä: mun astiat on pinkkejä, kahvi + teepurkit on pinkkejä, leipälaatikko on pinkki, joka ikinen lasta ja pastakauhakin on pinkkejä... tarviiko jatkaa?

Onneksi keittokomerollani ei pinta-alaa ole kovin paljon, joten en ihan kokonaan joudu vararikkoon. Ja onhan tässä se 3 kk aikaa tulla "järkiini". Suunnitelmissa olisi valkoista sekä sen kaveriksi beigeä. Sopisi jopa kivasti keittiön beigejen seinälaattojen kaveriksi. En saanut aikanaan rempan yhteydessä valita laattoja keittiöön, vaan kaikkiin asuntoihin laitettiin samanlaiset. Muistankin kiroilleeni useampaan otteeseen niitä laattoja "miksi ihmeessä ne eivät voi olla valkoiset". Nyt osaan jopa iloita niistä laatoista sekä punvärisestä tasosta.

Jotain tämän tyyppistä voisin kelpuuttaa:


Nyt vaan odottelemaan sitä kotiinpaluuta, jotta pääsen sisustus puuhiin! Palataan asiaan siis kolmen kuukauden kuluttua ;) Äiti hei, haluutko pinkkiä sun keittiöön? :D

Onkohan mulle vihdoin tapahtunut joku aikuistuminen vai mistähän tällainen pelottava olotila johtuu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti