lauantai 7. heinäkuuta 2012

Hamilton Kennel Club

Hupsis, oon kokonaan unohtanut täällä kertoa Tiaran Kanadan valioitumisesta. Kun niitä kuvia ei saa heti skannattua koneelle, niin sitten käy juuri näin, että asia unohtuu kokonaan.

Kesäkuun 21, 23 ja 24 kisailtiin Hamilton Kennel Clubin näyttelyissä Jerseyvillessä. Torstaina Tiara nappasi yhden pisteen voittamalla Voguen sekä kolme pistettä sijoituttuaan ryhmässä kolmanneksi. Näillä pisteillä pikku töttörö lunasti itselleen uuden tittelin: Kanadan Muotovalio. Jippii!


Lauantaina aamupäivällä avustin viisi mäyräkoira pentua maailmaan, jonka jälkeen huristeltiin Sharonin kanssa näyttelyyn. Tiaraa en saanut siirrettyä valioluokkaan, koska sillä ei ole vielä Kanadan rekisterinumeroa (eikä tapahtumanumeroa). Niinpä se sai jatkaa pisteiden keräilyä avoimessa luokassa voittaen jälleen Voguen kera yhden pisteen. Ryhmästä napsahti jälleen kolmas sija ja sieltä sitten lisää näitä turhia pisteitä.


Sunnuntaina jätin Voguen kotiin ja kiikutin Tiaran ainoana leijonana kehään. Upeasta esiintymisestä huolimatta ei ryhmäsijoitusta herunut. Guy tuuppasi mut myös esittämään sheltti Pokerin BIS- pentu mittelöihin - ilman sitä ruusuketta tällä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti