keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Pond 1 - Ninni 0

Tequila on kuullut, että mutakylvyt kaunistaa, joten hän päätti keskiviikon kunniaksi tarjota moisen kylpylähoidon meille molemmille. Fiksuna tyttönä Tequila hyppäsi lampeen, ja koskapa hän on hyvin tottelevainen 6 kk ipana ei hän mun huudoista huolimatta tullut rantaan, vaan vaihtoi aina suuntaa mut nähdessään. Ja meidän lampihan ei ole ihana hiukkapohjainen kirkasvetinen lampi, vaan mutapohjainen ällötys, jonka koko pinta on täynnä jotain vihreää mönjää ja vesi on mudan vuoksi ihastuttavan (paskan)ruskeaa.

Vihdoin neiti päätti uiskennella rantaan päin, mutta ei tietenkään mun käden ulottuville. Varsin fiksuna kahlasin veteen (lue: upposin pohjassa olevaan mutaan) melko uusine kennel kenkineni ja kiskoin vastahakoisen neidin rantaan. Upposin mutaan lähes reisiin asti ja tässä taistelussa menetin toisen kenkäni. Voi voi! Yritin urheasti tarpoa uudestaan mudassa ja etsiä kenkääni, mutta tuloksetta. Myöskään pätevä Mark ei yrityksistä huolimatta onnistunut (Mark seisoi rannalla ja haravalla tökki mutaa). Kenkä oli vajonnut mutaan eikä sitä löytynyt.


Tequila vaikutti kuitenkin hyvin iloiselta loistavasta uintisuorituksestaan ja kauniista ulkomuodostaan. Ei kun koira kainaloon, ainokainen kenkä käteen ja taistelun hävinneenä kohti kenneliä pesutoimiin.


Viikonlopun ohjelmassa on taas uusien kennelkenkien osto, onneksi en ostanut niitä aitoja Crockseja vaan halpis-feikki versiot. Guy harmitteli ettei ollut tapahtuman aikaan kotona, sillä olisi halunnut ikuistaa mut lammessa ja julkaista kuvan Facebookissa. Niinpä valitettavasti suurempi kuvamateriaali jäi uupumaan tästä mun ja lammen kaksintaistelusta, jonka tällä kertaa hävisin. Uusinta eriä ei toivottavasti ole luvassa.

p.s En tainnut myöskään hurmata puhtaalla ulkomuodollani noita kennelin työmiehiä. Ei sillä, että muutenkaan kennelvaatteissani ja meikittömällä naamalla olisin kovin viehättävä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti