keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Fergus & Elora

Jotta en jäisi kotiin yksinäni itkemään ihanat Sharon ja Paula raahas mut pois kotoota lauantaina. Aamun ohjelmaan kuului Farmers Marketilla käynti, joka on Milton pääkadulla joka kesälauantai Siellä myydään siis pääsääntöisesti Ontarion alueella kasvatettuja vihanneksia, hedelmiä, marjoja yms. Minkä lisäksi on sitten muutakin tuoretta ruokaa.

Maailman söpöin ja pienin shelttivauveli Heidi

Fiksuina ei sieltä ostettu ruokaa vaan mentiin hakee ah, niin terveellistä Mäkki safkaa. Ihan kyl hyvä, et noi raahas mut ulos ja pakotti syömään, kun ruoka ei yhtään maistunut enkä olisi yksinäni varmaan pahemmin syönyt mitään.


Heitettiin sitten pari meidän mukana ollutta pentua Sharonille & Paulalle, ja mä ihastelin westie vauveleita. Siis ne oli niin söpöjä!


Sen jälkeen otettiin suunta kohti paria läheistä söpöä pikku kaupunkia (onkohan noi edes kaupunkeja?) Fergusta ja Eloraa. Molemmat oli kyllä hurjan kauniita! Ja mä päätin leikkiä kunnolla turistia niiden muiden turistien joukossa.

Ferguksen keskustaa

Joku ääliö turisti ja joki

Tolla alueella on paljon skotlantilaista alkuperää olevia ja siellä järjestetäänkin vuosittain Skotti Festivaalit (jotka on kuulemma isoimmat Skotlannin ulkopuolella järjestettävät). Mä bongasin naisen soittamassa säkkipilliä.

Mä muutan tonne ja musta tulee vaaleanpunaisen nosturin kuljettaja

Elora

Joo, ei mitään kommentoitavaa. PISTE.

Ylpeä suomalainen LCBO:ssa (Liquor Control Board of Ontario).
Bt the way, täällä siis ei myydä mitään alkoholia normi ruokakaupoissa, siis ei yhtään mitään vaan kaikki ostetaan ainakin Ontariossa tuolta LCBO:sta tai sitten The Beer Storesta.


Kun oltiin ekaks kierretty Fergus ja sen jälkeen Elora niin palailtiin ensimmäiseen etsimään ruokapaikkaa. Päädyttiin Goofie Newfieen, jonka terassilta oli upeat näkymät Grand Riveriin (mikähän joki toi on suomeksi, anyway joku lätäkkö). Itse valitsin listalta Buffalo Chicken salaatin, mutta koska muidenkin annokset oli niin herkullisia niin pakkohan nekin oli kuvata. Jäkkäriksi jaettiin palanen Newfie Screech Rum Cakea, nam.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti