perjantai 22. kesäkuuta 2012

Hauskaa juhannusta!

Facebook on tänään täyttynyt kavereiden juhannuskuvista ja toivotuksista. Kanadassa ei tätä hienoa juhlaa tunneta, joten tää on mulle ihan normi työpäivä. Hieman juhlaa kuitenkin mullekin tiedossa, kun pojat lähtee tänään päivän kestävälle tuomarointireissulle, niin saan hetkeksi hengähtää ja nauttia omasta mahtavasta seurastani. Illan ohjelmassa siis tv:n katselua. Ah, ihan luxusta, kun saan aivan itse päättää mitä haluan katsoa! Huomenna sitten iltapäivällä näyttelyyn.

Mulla ei oo oikeestaan kertaakaan ollut kunnolla koti-ikävä, enkä ole saanut tavoilleni tyypillisiä itku-parku kohtauksia. Välillä kuitenkin tulee sellainen olo, että vitsit olisi kivaa olla Suomessa. Jännästi nää ajoittuu siihen, jos Suomessa tapahtuu jotain, jossa haluisin olla mukana esim. vappu, juhannus, parit pippalot yms.

Rakas veljeni lähti kavereiden kanssa Paraisille telttailemaan mukanaan ihq pinkki pallogrillini ;) Jännä nähdä missähän kunnossa se grilli raukka palaa Turkuun... vai palaako ollenkaan? Täällä yksi ehkä hieman kateellinen alkaa kohta nauttia grillattua kanaa, muttei tää vedä millään määrin vertoja niille Suomen juhannus grillailuille.

Kuitenkin hauskaa ja railakasta juhannusta kaikille! Juhlikaa munkin puolesta ja olkaa kiltisti (voiko noita molempia tehdä samaan aikaan?). Lohdutan itseäni sillä, et onhan se juhannus ens vuonnakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti