torstai 21. kesäkuuta 2012

Monarch Day 3

Olen kovinkin taidokkaasti lykännyt viimeisestä näyttelypäivästä kirjoittamista, sillä olen odottanut erästä nimeltä mainitsematonta herraa skannaamaan Tiaran kuvan. Eipähän siinä mennyt kuin 3 päivää. Kuitenkin parempi myöhään kuin ei milloinkaa, vai mitä?

Näyttelypaikka

Mites hei noi mun silmäpussit, kivat eikö?

Kolmas näyttelyaamu alkoi ratki riemukkaasti, kun Sharon oli myöhässä ja näyttelypaikalle saavuttiin vartti ennen kehän alkua, hupsista! Loistava tuuri jatkui myös vesisateen alkaessa, joka kaikeksi onneksi taukosi kehän ajaksi. Kehään lähdettiin ajatuksella, kunhan voitetaan sisarpuoli Vogue niin ollaan kovinkin tyytyväisiä. Kanadalainen tuomari ei vaikuttanut mielestäni mitenkään kovin ihastuneelta leijonalapseeni, mutta valitsi sen kumminkin ROP:ksi yhden pisteen kera. Ryhmää saatiin odotella noin tunti ja itse yritin epätoivoisesti saada Tiaran märkiä jalkakarvoja mallilleen (kovin järkevää, kun maa on kostea). Ihmeiden aika ei ole kumminkaan ohi, sillä Tiara voitti ryhmän ja sai näin ollen 3 pistettä! Eli yhteispistemäärä kohosi kahdeksaan, huippua! Eräs handleri oli ilmeisesti tiennyt, ettei tuomari valitse voittajaa naamakertoimen, vaan sen koiran mukaan, sillä hän jätti koiransa tuomatta kehään. ;)

Neiti Tiara ryhmässä

"Siis mikä hemmetti toi on? Ja vielä kehtasit laittaa sen mun pöydälle"

Olin ajatellut, että lähtö kotoota kasilta ja paluu ennen kahtatoista. Nyt sitten jouduttiin odottamaan sitä pirun BIS-kehää lähes 5 tuntia. Näyttelypaikan pöpöröt ei innostanut ja yritettiin kuluttaa aikaa ajelemalla pikkuista kaupunkia ympäri. Ainoa ruokapaikka, joka löydettiin oli Tim Horton's, joten napattiin matkaan Beef Lasagna Cassarolet, Rasberry Frozen Lemonadet sekä Boston Cream donitsit.


Itseäni ei tosiaan huvittanut tippaakaan jäädä BIS-kehään, mutta Tiara olisi menettänyt pisteensä, jos se ei olisi osallistunut. BIS:n tuomaroi perjantain tuomarimme, joka jätti ryhmäsijoituksetta, joten yllätys yllätys ei palattu kotiin sen BIS-voiton kera. Vettäkin tuli kaatamalla BIS-kehän aikana - sekä koira että handleri olivat vähemmän viehättävän näköisiä. Mark saapui myös kotiin reissultaan ennen mua, tietenkin ilman avainta. Siellä meidän pihalla se raukka kökötti, kun pääsin näyttelyn jälkeen kotiin. Ilme oli melkoisen surkea.

Ryhmävoittajia, kuvasta puuttuu gordoninsetteri

Huomenna (torstaina) sitten toiseksi viimeisen pisteen metsästykseen! Tai kelpaisihan mulle useampikin piste kertaheitolla, mutta tuskin tulee tapahtumaan. Tän päivän ohjelmassa oli viiden hauvelin puunaaminen huomiselle. Pitääkö edes sanoa, että kun lämpömittari näyttää yli kolmeakymppiä ei se föönin varressa hikoileminen kuulu niihin lempparipuuhiin.

1 kommentti:

  1. Voi hieno Tiara <3 Noi on vissiin ihan kaikkien rotujen näyttelyitä? Hienoo!! :)

    VastaaPoista