lauantai 16. kesäkuuta 2012

Monarch Day 1

Eka näyttelypäivä takana Dorchesterissä Monarch Kennel Clubin näyttelyssä. Mukana menossa oli leijona sisarpuolet Tiara ja Vogue. Poikien huidellessa (jälleen) muualla maailmaa seuraneitinäni, kuskinani sekä handlerinani toimi Sharon. Sharon sai hihnan päähän hänen korkeutensa neiti Voguen, sillä molemmat tytöt oli samassa luokassa. Voguehan oli ilmoitettu mukaan karkeloihin vain tarjotakseen Tiaralle mahdollisuuden pisteeseen per näyttely.

Tiaran puunausta ennen kehää

Vogue ja Tiara

Kaikeksi onneksi blondi Tiara valittiin rotunsa parhaaksi ja kerrytti pistesaldoaan yhdellä pisteellä. Kasassa on nyt kolme pistettä, joten seitsemän pitäisi vielä saada, jotta olisi valionarvo plakkarissa. Helpommin sanottu kuin tehty näillä huimilla osallistujamäärillä.

Tiaran nauhat ja jotain tököttejä

Tiara esiintyi mielettömän kauniisti ryhmässä, mutta jäätiinpä taas ilman sijoituksia. Ryhmän voitti seistessä kaunis isovillakoira, mutta liikkeissä sitten paljastui etuosan puutteet. Tarviiko edes sanoa, että paras koira ei mielestäni voittanut (milloin olisi?). Mua ei harmita tippaakaan, jos jään sijoituksitta parempien koirien napatessa voitot, mutta kun rakenteellisesti huonommat koirat voittaa (en tykännyt ryhmässä toiseksi tulleeksi ranskiksestakaan) niin ottaahan se kieltämättä nuppiin ja pahasti. Mutta tälläistä se elämä ja kanadalaiset näyttelyt on.

Tiara ryhmässä

Olen pikkuhiljaa luopumassa toivosta, että joskus löytyisi se paikallinen tuomari, joka ymmärtäisi kauniin leijonan päälle (ylipäätänsä ymmärtäisi jotain koirien rakenteesta :D). Nokka pystyssä kumminkin mennään siellä kehässä, sillä itsepä tiedän kuinka hienoa koiraa mulla on kunnia esittää.

Huomenna sitten uusiksi näyttelyyn. Pitäkää peukut pystyssä, et Tiara saisi huomennakin yhden pisteen. Tai tehtäisiin joku ihme ja sijoituttaisiin ryhmässä.

Onko jollain toivomuksia postausaiheista? Oma mielikuvitukseni tuntuu olevan melko olematon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti