lauantai 21. huhtikuuta 2012

Hockey Night

Mikä olisikaan parempi tapa viettää yksin perjantai iltaa kuin katsoa NHL:ää! Parhaillaan telkkarissa pyörii Detroit Red Wings - Nashville Predators peli - ainoa mikä puuttuu on se kylmä siideri tai lonkero. :D

Mun ateriat on tänään koostunut siitä kaurapuurosta (äiti: tässä vaiheessa on syytä alkaa epäillä mun mielenterveyttä) lisukkeena aamupalalla omenaa ja lounaalla mangoa. Iltapalaksi päätin sitten kaivaa pakkasesta jotakin. Niin järkyttävän makuista moskaa, että pojat saa jatkossa ahtaa noi loput vastaavat tuotteet napaansa!

Kuten kaikki pakasteateriat niin myös tämä näytti kuvassa ihan ok:lta

Totuus selvisi viimeistään siinä vaiheessa kun tämä "herkku" tuli mikrosta

Ja ohjeen mukaisen käärimisen jälkeen näky oli kaikkea muuta kuin herkullinen

Saa nähdä millainen sota täällä saadaan aikaiseksi jääkiekon MM -kisojen aikana, sillä Guy ja Mark ei katso jääkiekkoa, ja öh niiden tietämyskin jääkiekosta on vähintäänkin eksoottinen. Mark ei esim. pidä Suomea minään jääkiekkomaana, tiennyt suomalaisia pelaajia olevan NHL:ssä.... vaikuttaa lupaavalta, eikö?

Kun mun postaukset on viime aikoina sisältänyt päivän menun sekä sääkatsauksen niin täydennetään sen verran, että koko päivänä ei satanut. Jospa yrittäisin saada joskus muutakin sisältöä kuin se mitä sinne vatsaani ängen tai millainen sää on.... huonepostaus on ainakin tulossa huomenna!

Ai niin, ja vikana vielä terkkuja mummille, joka kuulemma myös lukee tätä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti