lauantai 28. huhtikuuta 2012

Shoes, shoes, shoes

Pääsin kenneliltä vasta kymmeneltä (40 min sitten) ja oon aivan poikki! Mielessä on tällä hetkellä vaan päästä nopeasti nukkumaan, joten jaan mun torstain shoppailut useampaan postaukseen, jottei mee nyt niin kauan aikaa.

Kenkiä en pystynyt raahaamaan tänne mukanani kovin montaa paria, sillä ne vievät ikävän paljon tilaa matkalaukussa eivätkä ole niitä keveimpiä kuljetettavia. Kartutin Kanadan kenkävarastoani muutamalla hyödyllisellä parilla. Miten ihmeessä tulen ikinä saamaan kaikkia tavaroita takaisin Suomeen?!

Mustat nahkaiset ballerinat / Aldo

Fiksuna ihmisenä jätin perus mustat ballerinat Suomeen, joten niille oli totisesti tarvetta. Päätin ostaa tällä kertaa laadukkaammat ballerinat niiden normaalisti käyttämieni hennesin halpisversioiden tilalle. Pohja näissä on melko liukas, joten toivottavasti pysyn pystyssä näyttelykehässä.


Nudet kiiltonahkaiset korkkarit / Sears

Mun kenkävalikoimasta puuttui kokonaan nudet korkkarit ja nää oli tosi suloiset. Hintakaan ei ollut paha kun alennuksien jälkeen kengille jäi hintaa vain n. 15 euroa!


Mustat Kedsin tennarit / SoftMoc

Jos vihdoin päästäisiin koirien kanssa kävelemään sinne intiaani kylään, niin ei sinne varmaankaan voi mennä korkkareissa eikä missään pitsisissä ballerinoissa? Taas joku ääliö ollut pakkaamassa matkalaukkua kun tennaritkin jäi kotiin. Mitään lenkkareita en viitsinyt ostaa, joten nää saa nyt toimia mun "lenkkeily" kenkinä - mitä siis joskus harvoin koirien kanssa mennään kävelylle. Valitsin nämä sillä perusteella, että voin käyttää näitä joskus muutenkin, ehkä.

Osaan kyllä tosi hyvin perustella ostokseni :D Ehkäpä keksin lisää loistavia perusteluja, jotta voin kotiuttaa Aldolta muutamat ihanat korkkarit. Naisella ei voi koskaan olla liikaa kenkiä, eihän?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti