sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Mitä oikein teen täällä?

Kaikille ei välttämättä ole selvää mitä teen Kanadassa, joten seuraavaksi kaunis kertomus elämästäni paskankerääjänä.

Eli olen kenneltyttönä GrandGables kennelillä, jossa kasvatetaan shetlanninlammaskoiria sekä lk. kääpiömäyräkoiria. Kasvattajiin Guyhin ja Markiin tutustuin vuonna 2006 mäyräkoirien pääerikoisnäyttelyssä Suomessa. 2008 olin kesäloman (2 kk) täällä töissä ja viihdyin niin hyvin, että halusin ehdottomasti tulla uudestaan. Tällä kertaa tarkoituksena olisi olla 6 kk eli paluu Suomeen on vasta lokakuun alussa.

Työpäivänäni alkaa klo 7 aamulla ja päättyy sitten yleensä illalla klo 21. Nyt kun Guy ja Mark ovat Skotlannissa ovat päivät hieman venähtäneet ja yöunet jääneet melko vähiin, sillä eräs pikkuinen mäyräkoira pentu tarvitsee erityistä huolenpitoa - myös öisin. Tehtäviini kuuluu kenneltilojen siivoamista, kennelillä pyykkien pesua sekä koirien kouluttamista, pesemistä, trimmaamista, sosialistamista, ruokkimista yms. Työ on melko rankkaa, mutta nautin koirien kanssa puuhastelusta.

Hankalinta täällä olossa on se, että olen tottunut asumaan yksin ja nyt "joudun" asumaan kahden muun ihmisen kanssa. Onneksi Guy ja Mark ovat aivan ihania ihmisiä ja lähes toinen perhe minulle. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti