keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Is it Tuesday?

Nyt on koirien iltatoimet hoidettu sekä kennelin ovet lukittu, joten on aikaa kirjoitella päivän kuulumisia.

Tänään on ollut melko perus päivä: siivoamista, koirien ruokkimista, kouluttamista jne. Isäntäväen poissaollessa joudun myös vastaamaan puhelimeen. Alkuun inhosin sitä, koska vaatimattoma suomalaisena tuntuu siltä, että mun enkku on ihan kamalaa, joten eihän siitä saa kukaan selvää. No, ilmeisen hyvin raukat kanadalaiset sitä tuntuu ymmärtävän jopa puhelimessa kun ei oo tullut mitään epäselvyyksiä (vielä) :D

Aamupalana lautaselle (tai tässä tapauksessa kulhoon) laitoin maustamatonta jugurttia sekä paloittelin joukkoon appelsiineja. Ihanaa syödä vaihteeksi jotain muutakin kun näiden pullamössöleipiä. Oon kylläkin yrittänyt valita kaupasta "terveellistä" leipää eli jotain monivilja versiota, muttei se tietenkään mitenkään vedä vertoja suomalaiselle ruisleivällä.


Kahdeksalta illalla linnottauduin telkkarin eteen katsomaan Gleetä (terkkuja vaan Sannille ;) ) ja kokkasin sitä ennen jotain ruokaa. Ruokani on valmistettu hurjan tuoreista aineksista: kanaa pakkasesta, tomaattikastiketta tölkistä sekä ananaksia tölkistä.... ainoa melko tuore juttu tuossa annoksessa on sipuli, sillä riisikin on eiliseltä aterialta jäänyttä.


Pakko laittaa tähän väliin hehkutus mun pikkuisesta Tequilasta! Treenattiin tänään ekaa kertaa näyttelyhihnassa liikkumista ja hän meni niin hurjan reippaasta: niin ryhdikkäänä ja häntä heiluen. Tequila pääsi eilen illalla Tiaran seuraksi taloon nukkumaan ja käyttäytyi oikein mallikelpoisesti. Eilinen käytös palkitttiin ja tyttö nukkuu tämänkin yön talossa.


Eiliset postaukset painottui pinnallisiin asioihin, joten tärkeimmät jutut eiliseltä jäi kertomatta. Eilinen ilma oli mielettömän lämmin, n. 20 astetta, mutta muuten täydellisen sään pilasi voimakas tuuli. Tuulen jäljiltä pihatielle kaatui puu, joka pötköttää siinä tien tukkeena ensi viikkoon saakka, että "pojat" palaavat kotiin. Pysyypähän kutsumattomat vieraat poissa kun pihaan ei pääse ajamaan. Pikkuiset mäyräkoirapennutkin avasivat eilen silmänsä. Ei ole kyllä mitään suloisempaa kun pennut, jotka ensimmäistä kertaa katselevat maailmaa.


Tässä tekstissä ei ollut taaskaan päätä eikä häntää: juttu hyppi sinne tänne, joten oliskohan aika mennä jo nukkumaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti