perjantai 20. huhtikuuta 2012

Sunny Thursday

Päätin porkkanoiden rouskuttamisen sijaan syödä jotain muuta terveellistä ruokaa: kaurapuuroa! (äiti: luit ihan oikeen minä syön vapaaehtoisesti puuroa). Telkkarista tulee parhaillaan Vampyyripäiväkirjat ja myöhemmin sit vuorossa Greyn Anatomia, ihanaa kun saan katsoa telkkarista mitä mua huvittaa eikä tarvitse neuvotella asiasta Markin kanssa (se haluaa katsoa vaan the Voicea, Selviytyjiä, Idolsia, Amazing Racea yms. ja tietty ne on aina samaan aikaan "mun" sarjojen kanssa).


Päivä on mennyt muuten varsin leppoisasti. Koirat sekä minä ollaan nautittu täysin rinnoin parinkymmenen asteen lämmöstä. Yön aikana sekä huomenna illalla ilmeisesti sataa, mutta päivällä pitäisi välttyä sateilta. No, eiköhän näitä upeita lämpiä aurinkoisia päiviä ole vielä paljon edessä.

Hoidossa olleet mäyräkoirat haettiin tänään omaan kotiinsa, ja voi että kennelissä on hiljaista ilman niitä! Mitään muuta kummempaa ei olekaan tapahtunut, päivät menee jo varsin rutiinilla. Sharon tulee mahdollisesti huomenna käymään, jollei sen pikku puudeli päätä juuri huomenna synnyttää. Meidän sheltit on onnellisena vielä yksinä kappaleina, ja saavatkin luvan pysyä ensi viikkoon saakka. Eipä sillä, et niistä kumpikaan olisi osoittanut mitään merkkejä pentujen maailmaan puskemisesta.

Nyt takaisin telkkarin pariin ja jossain välissä kennelin koirat sisään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti