torstai 12. huhtikuuta 2012

Time flies when you're having fun

En voi uskoa, et oon ollut täällä nyt noin viikon! Tuntuu, että olisin tullut tyyliin eilen. Tosin niinhän se on, et kun on koko ajan tekemistä ja on hauskaa niin aika menee nopeammin.

Pari viime päivää on mennyt kauheassa hulinassa kennelillä. Kenneliä ollaan remontoimassa kesän aikana ja mm. uutta wc:tä varten kaivetaan jotain säiliötä maahan ja niinpä työmiehet juoksentelee ympäri pihaa (eipä tosin haittaa kun niistä on pari ihan hyvännököistä ;) ). Tietenkin koirat pitää kamalaa meteliä, ja ne on ollut pakko pitää normaalia enemmän sisällä, mikä tietty tietää lisää siivoamista mulle. Kun koirat on sisällä on tekemisen keksiminen (siivomisen lisäksi) hieman hankalampaa, joten aloitin operaation kaikkien koirien pesu. Tähän mennessä rentouttavaan kylpyyn ovat päässeet neiti Tequila the löwchen, viisi shelttipentua, kahdeksan mäyräkoiraa sekä kaksi aikuista shelttiä - hommaa siis riittää edelleen!

Oli hauskaa saada omanikäistä seuraa kun Thornin (mäyräkoira) handleri tuli tänään käymään. Hailey oli herttainen tapaus ja juteltavaa riitti useammaksi tunniksi. Tiarasta on selvästi tullut julkkis, kun Haileykin tiesi Tiaran jo etukäteen.

Vielä puoli tuntia niin on kennelin koirien nukkumaanmenoaika ja Tiarakin saa kömpiä mun kainaloon nukkumaan. Huomenna sit taas työmiesten kyyläämistä ja muutama tunti "Mark vapaata aikaa".

1 kommentti:

  1. Laittele taas kuvia kun kerkiät... Oikein iso hali <3

    VastaaPoista