perjantai 6. huhtikuuta 2012

Kanada!

Kello on nyt Suomen aikaa n. klo 4 yöllä eli olen valvonut mukavat 24 h (kellohan on täällä 7 tuntia vähemmän kuin Suomessa). Monien vaikeuksien kautta pääsin kuin pääsinkin perille Kanadaan. Vaikeudet alkoivat jo Helsinki-Vantaan lentokentällä, kun koirien maksamisessa meni pidemmän aikaa kuin ajateltiin ja boarding oli jo alkanut päästessäni portille. Jäipä sitten ne pokkaritkin ostamatta, jotka fiksuna ihmisenä olin suunnitellut ostavani kentältä.

Amsterdamin välilasku sujui ihan ok, mitä nyt lento lähti myöhässä ja laukku ei ehtinyt jatkolennolleni Torontoon.

Toronton kentällä kaikki meni sitten pieleen: passintarkastuksesta mut lähetettiin tarkempiin tenttauksiin koskien tuloani maahan. Niitä epäilytti pitkä maassaoloaika ilman virallisia töitä tai opiskeluja. Sainkin sitten vastata kaikkiin ihme kysymyksiin aina pankkitilin saldosta, matkalaukun koosta aina ystävien autonmerkkiin. Hassuinta oli, että olin ainoa EU-passilla kuulusteltavaksi joutuva, sen siitä saa kun vastaa liian rehellisesti kysymyksiin. Matkalaukkuni tosiaan jäi Amsterdamin kentällä, mutta koirat sentään selvisivät määränpäähän. Jonkun pitäisi toimittaa laukkuni huomenna, saa nähdä mitenköhän löytävät perille tänne metsään vai pitääkö mun yrittää antaa ajo-ohjeita (kun ei ihan tarkkaan tiedä missä on niin ajo-ohjeita on varsin helppo jaella). Koirien tullauksessakin vierähti useampi tovi, mutta asiat saatiin onneksi selvitettyä.

Nyt pitäisi mennä nukkumaan, mutta yö sujuu pentulaatikon reunalla nuokkuen. Huomenna voisin yritä kasata sepustuksen täällä olostani.

Olen sunnuntaihin saakka yksin, joten saan kunnon startin hommaan.! Iik!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti