sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

When things do not go as planned

Menipä sit päivän ohjelma ihan erilailla kuin suunniteltiin. Judy oli tietenkin myöhässä, ja kun rouva vihdoin saapui paikalle oltiin niin laiskoja, että päätettiin jäädä kotiin syömään lounasta. Eipä se haitannut hauskaa oli kumminkin! Että mä rakastan näitä ihmisiä, kaikki on hurjan ystävällisiä.

Ilmakin oli koko päivän sateinen, joten jouduttiin siirtämään kävelyretkeä toiseen ajankohtaan. Jos huomenna (sunnuntaina) ei sada eikä Sharonin koira synnytä niin mennään sit sinne kävelylle. Guyn pitäis tulla huomenna illalla kotiin, mikäli se selviää Heathrow'lla koneen vaihdosta. Enpä tosin ehdi pahemmin viettää aikaa Guyn kanssa, sillä he lähtevät Markin kanssa joko huomenna illalla tai aikaisin maanantai aamulla ajelemaan Atlantaan (?). Ja reissussa ne taitaa sit olla koko viikon eli tulee vasta sit seuraavana sunnuntaina takaisin. Ihanaa saada olla yksin! Ei noiden seurassa oo todellakaan mitään vikaa, mutta kun on tottunut asumaan yksin niin kaipaa välillä sitä "omaa aikaa". Oon ollut täällä yli viikon ja ehtinyt nähdä Guyta vain muutaman hassun tunnin! No, enköhän ehdi tän puolen vuoden aikana nähdä herra Jeavonsia enemmän kuin riittävästi. ;)

Judy nappasi lähtiessään hoidossa olleet kaksi koiraansa mukaan - kaksi koiraa vähemmän, jee! Shelttipennut muutti kenneliin, jotta saadaan taloon tilaa kahdella nartulle, joiden olisi tarkoitus synnyttää viikon päästä. Syvästi toivon, että hyvät rouvat pitävät pennut masuissaan Guyn & Markin paluuseen saakka. Kauheasti ei innostaisi hoitaa synnytyksiä, varsinkaan kun ei ole autoa käytössä, jos synnytyksissä tulee jotain ongelmia.

Nyt hedelmäsalaattia masuun, koirat sisälle, Tiara kainaloon ja nukkumaan!

muoks. pääsin vasta klo 22.30 kennelistä.... millonkohan sitä pääsis nukkumaan?

2 kommenttia:

  1. Milloinkas sä Ninni olet ajokortin olet ajanut? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkotin just sitä ettei oo sitä ajokorttia (ja vaikka oliskin niin ei olis autoa). :) Ja vaikka olis ajokortti + auto niin en kyl haluis lähteä täällä ajamaan :D

      Poista