tiistai 24. huhtikuuta 2012

Maanantain höpöttelyä

Guy ja Mark tuli kotiin eilen, ja vaikka nautinkin yksinäni olosta niin on ihanaa (hyvästi jääkiekon katselu sekä naamakirjassa roikkuminen) saada pojat kotiin!
Reissuun pojat lähti mukanaan 4 mäyräkoiraa sekä 2 shelttiä, takaisin tullessa oli 5 mäyräkoiraa ja 4 shelttiä - miten tässä näin kävi?! Lisäksi Sharon toi tänään pari uutta shelttipentua. Huoh, mä elin toivossa, että shelttien määrä vähenisi, mutta eipä valitettavasti näytä siltä. Nuo viheliäiset otukset vaan lisääntyvät Darkwood Roadilla! Sheltit ei todellakaan oo mun lempparirotu, jos totta puhutaan niin en tykkää niistä ollenkaan, enkä ikimaailmassa huolisi sellaista kotiini.

Ruokaakin saatiin tänään jääkaappiin, myös niitä mun toivomia vihanneksia sekä hedelmiä! Joskin Markin oli sit pakko raahata niitä sipsejäkin... Ihmeellistä on myös se, että tän päivän perunat keitettiin kattilassa! En ookkaan täällä selittänyt, mut nää on ihan hulluja valmistamaan ruokaa mikrossa, siis kypsentämään ei lämmittämään. Normaalisti mikroon päätyvät niin perunat kuin kananmunatkin. No, tällä kertaa perunat keitettiin kattilassa, mutta tietenkin ne jäivät hieman liian raaoiksi, yritys kuitenkin ehdottomasti hyvä kymmenen.


Guy myös vaatii mua tekemään niitä "Finnish ricecakeja" eli karjalanpiirakoita. Olisi varmaan Suomessa ollessa pitänyt harjoitella, sillä en ole ikinä niitä tehnyt. Hyviä ohjeita sekä vinkkejä kaivataan :D

Nyt kun on ruoka mainittu niin siirrytään siihen toiseen vakio aiheeseen eli säähän. Ehtisin liikaa hehkuttaa kaunista ja lämmintä säätä niin tänään saatiinkin sitten lunta. Lunta on sadellut nyt jo 8 tuntia, mutta muuttuu (onneksi) vedeksi heti maahan osuttuaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti