sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

We have puppies!

Tottakai Milana niminen sheltti päätti, että lauantai on erinomainen päivä (ilta) synnyttää. Niinpä törkeästi kesken pelin (Ottawa Senators - NY Rangers) puski maailmaan ensimmäinen pentu. Nyt pentulaatikossa tuhisee 5 pikkuista sheltin alkua.

Peli jäi näkemättä, mutta sen sijaan ilta sujui leppoisasti pesutuvan lattialla istuen, porkkanoita mutustaen, naamakirjassa chattaillen ja ehkä siinä jossakin kohtaa tuli saatettua ne pennutkin maailmaan. ;) Oon normaalisti kova panikoimaan kaikesta, mutta tällä kertaa osasin ihme ja kumma pysyä täysin rauhallisena. Se on jännä, että kun koira ei ole oma, eikä siihen ole mitään tunnesidettä on toimiminen huomattavasti helpompaa. Guy taisi siellä puhelimen toisessa päässä saada sydärin, kun soitin, että yksi pentu on jo maailmassa. Lupaavasti on mennyt tämä alku aika: olen ollut hieman yli pari viikkoa ja olen hoitanut yksinäni synnytyksen sekä valvonut pulloruokkien yhtä pentua - mitähän tämä loppuaika vielä tuo tullessaan? Ainakin olen saanut sellaisen tulikasteen, etten enää kovin pienestä hätkähdä.

Synnytyksen lomassa tein varmasti pikajuoksun maailmanennätyksen juoksemalla kenneliin, kantamalla pennut sisään, laittamalla sheltit sisälle, antamalla muutamalle iltaruuat, tunkemalla keksit suuhun, sammuttamalla valot sekä lukitsemalla ovet: ja kyllä kaikki tämä hieman alle 5 minuutissa! Oli koirilla ihmettelemistä kun säntäilin ympäriinsä kuin mikäkin hullu.

Nyt voisi yrittää mennä hetkeksi ainakin nukkumaan, jotta jaksaa taas huomisen työpäivän, joka alkaa kuten aika klo 7. Hyvää huomenta sinne Suomeen ja hauskaa sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti