perjantai 27. huhtikuuta 2012

Torstai

Guy heitti mut pariksi tunniksi aamulla shoppailemaan. Tälläkin kertaa kohteeksi valikoitui Stone Road Mall, sillä se on meitä lähinnä oleva ostoskeskus. Pari tuntia meni hujauksessa, jonka jälkeen koitti paluu arkeen ja kenneliin.

En ole täällä ollessani törmännyt yhteenkään töykeään myyjään - kaikki tervehtivät aina iloisesti, kyselevät kuulumisia, tarjoutuvat heti auttamaan, juttelevat muuten vaan yms. Aluksi tuntui hassulta, kun on tottunut niihin Suomen myyjiin, jotka lymyilevät tiskin takana ja toivovat asiakkaan katoavan pian, jotta pääsisivät takaisin Facebookkiin.

Hassua, mutta eniten olin tänään innoissani siitä, että sain meikata ja laittaa päälle jotain muutakin kuin sen sinisen kennelliiton fleecen. Kiitos vaan Suomen Kennelliitto, sillä leiriohjus t-paita sekä samaa sävyä oleva fleece ovat ahkerassa käytössä. :D Molemmat pojat ovat oppineet myös lausumaan sanan leiriohjus sekä tietävät mitä se tarkoittaa. Taas sarjassamme hyödyllisiä suomen kielen sanoja, hah.

Nyt on pakko mennä nukkumaan kun olen (taas) aivan poikki. Yritän olla reipas ja selostaa kuvien kera mun ostoksista mahdollisimman pian.

p.s. Tänään tuli myös kolme viikkoa täyteen siitä kun tulin tänne, hui kuinka nopeasti aika menee!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti